پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود وقتی چرخ می‌چرخد، درخت می‌روید | مأموریت «کرامت عزیززاده» برای آینده سبز ایران خشکسالی ۹۸ درصدی شهر مشهد | ۶۰ درصد از مساحت شهر در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است تدارک گسترده مدیریت شهری مشهد برای روز استکبارستیزی و دهه فاطمیه هوای مشهد قابل‌تنفس شد | کیفیت هوای شهر قابل‌قبول، اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تملک بیش از ۱۸۰ ملک برای ساخت مسیر کندرو بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد
سرخط خبرها

قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور

  • کد خبر: ۳۶۵۶۸۵
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور
شهردار مشهد مقدس گفت: ما از هرگونه نقد و نظارت مطلوب که کمک‌کننده به اهداف مدیریت شهری در ارائه خدمات به مردم مشهد باشد، استقبال می‌کنیم.

محمدرضا قلندرشریف در حاشیه بازدید بازرس کل خراسان رضوی از پروژه‌های مربوط به خط ۳ قطارشهری مشهد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با تقدیر از حسن توجه این دستگاه نظارتی به اقدامات مدیریت شهری مشهد گفت: در حدود دوسال‌ونیم گذشته، مدیریت شهری و شهرداری مشهد تعاملات بسیار خوبی با دستگاه‌های مختلف اجرایی استان ازجمله استانداری و فرمانداری و دیگر دستگاه‌های خدمت‌رسان و همچنین دستگاه‌های فعال در حوزه نظارت داشته است که این تعاملات را مثبت ارزیابی کرده و از آن استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: این ارتباط و تعاملات باعث شده است تا ما کمترین مشکل را در زمینه ارائه خدمات و ایجاد سازوکارهای مثبت در جهت رفاه مردم داشته باشیم و طبعاً کسانی که از بیرون، بر کار ما نظارت می‌کنند و بر آن بازرسی انجام می‌دهند و هشدارهای بموقعی را صادر می‌کنند تا از انحرافات احتمالی جلوگیری کنند، ما را در پیشبرد اهدافمان که خدمت به مردم این شهر است، یاری رسانده‌اند.

قلندرشریف به راه‌های ارتباطی مردم با شهرداری مشهد در صورت بروز هرگونه مشکلی نیز اشاره کرد و افزود: یکی از راحت‌ترین راه‌هایی که مردم می‌توانند ارتباط خودشان را با دستگاه مدیریت شهری مشهد داشته باشند، تلفن سه‌رقمی ۱۳۷ بوده که به شکل بیست‌وچهارساعته در خدمت مردم این شهر و زائران امام‌رضا(ع) است.

پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار مشهد مقدس، آماده‌باش همیشگی شهرداری مشهد را وظیفه ذاتی آن عنوان و تصریح کرد: این سازمان در ۳۶۵ روز سال، به صورت شبانه‌روزی در حال آماده‌باش و ارائه خدمات به مردم است. پیچیدگی، تنوع و وفور خدمتی که در شهرداری مشهد وجود دارد، سبب می‌شود تا نظارت و بازرسی، چه به عنوان امری داخلی و چه از بیرون، به پیشبرد برنامه‌های این سازمان کمک کند.

قلندرشریف به اقدامات مثبت در حوزه قطارشهری نیز اشاره و تأکید کرد: شاید در شرایط اقتصادی فعلی، کسی باور نمی‌کرد فاز یک از خط ۳ قطارشهری مشهد به بهره‌برداری برسد. اکنون چندماهی است که از این خط به شکل آزمایشی بهره‌برداری می‌شود و سایر قسمت‌ها نیز در حال تکمیل است که ان‌شاءالله روزبه‌روز به پیشرفت آن اضافه می‌شود و به‌زودی توسط مقامات عالی کشور، به‌ویژه رئیس‌جمهور محترم، آیین رسمی بهره‌برداری از آن برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->